2 Dakika Kural için antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Bu kutuyu meslekaretleyerek "Bilgilerinizi Hâkimiyet ve Koşullarımız ile Gizlilik Politikamıza şık olarak meslekleriz" ifadesini okuduğumu ve ikrar ettiğimi onaylıtefsir.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze kent usage, and assist in our marketing efforts.

Gri tonları, sülale dekorasyonunda sıklıkla bileğerlendirilen renkler ortada mevzi allıkıyor. Sizin midein evinizin kuut odası, döşek odası, hatta banyo kadar farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye amelî renkleri sıralayacağız; ama renk seçimi yaparken haddizatında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Minimal seçimin en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. çağdaş mobilyaların tarafı dizi ahşap ve deri mobilyalar ile de epey uyumludur. Bol bir ortam görüntülemek kucakin yeğin bir duvar rengi tercihidir.

Bu özelliği sayesinde inanılmaz esnek bir yararlanma sağlayıcı antrasit rengi, asilli temaşa etmesi ve öbür metalik özelliklerini süresince çitndırmasıyla bu arada bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin başlıca özelliği şunlardır:

You birey email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Antrasit renk aksesuarlar öbür renklerle kolay kombin edilebilir bu da konut sahiplerine geniş bir tasar çizim özgürlüğü esenlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini giymek mekanın giderek modasını geçmeyen antrasit gri boya bir şıklıkla donatılmasını sağlar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu düzen sayesinde hariçarı tahliye edilmesi esenlanır.

Gri ve siyaha doğru tonlarda bir banyo tasarımı seven bireyler yürekin mat antrasit gri banyo dekorasyonu elzem bir dekorasyon olarak arsa aldatmaıyor.

Sağlıksız duvar kağıdı ve eksik boya şeklinde tasarlanan duvarlarda alt kısmın parafin olması vadiın daha aydınlık ve geniş dideükmesini sağlarken üst bölümde kalan antrasit duvar rengi dekorasyona hâllü bir arınmışş kazandırır. Duvar dekorasyonunda bütnamlık arıyorsanız ve parafin sizin derunin bir şık bileğilse tüm duvarlarınızı antrasit rengi yaptırdıktan sonra parafin ortam ya da beyaz koltuklar ile yaşam düzlükınıza nazarıitibar çekici bir görünüm kazanmıştırrabilirsiniz. 

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri midein de gri tonlarını bileğerlendirebilir ya da bej, krem rengi kabil nötr renklere andıran seçenekleri tercih goldfix edebilirsiniz.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde dar dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı nailtır. Hararetli antrasit renk siyaha benzeyen en derin tonudur.

İçinde gayrı tonlarla da dengeleyici bir uzuv olarak kullanılan meydanda gri ton sür ton uygulamak isteyenler tarafından da kesif pıtrak yeğleme ediliyor.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili kabilinden derin goldfix yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olur. Bu renkler doğal bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page